Samimi bir DUA

Cevapla
Kullanıcı avatarı
engkbb
Üye
Üye
Mesajlar: 25
Kayıt: 02 Eki 2008, 02:00

Samimi bir DUA

Mesaj gönderen engkbb »

ResimSaMîMi bir DUÂ

Salavatların Arapça olması tarafındayım. Salavatlar bir çeşit dua kabilindendir. Ayrıca 100’de yüz kabul olan tek dua’dır. Yapılan hiçbir iyilik ve ibadet ALLAH celle celâlihu KATINDA kabul olunacağının garantisi yoktur. SADECE SALÂVÂT-ı ŞERİFELERİN KABULU YÜZDE YÜZDÜR. EVRENDEKİ HERŞEY PEYGAMBERİMİZ HZ. MUMAMMED sallallahu aleyhi ve sellem HÜRMETİNE YARATILMIŞTIR. AYRICA ALLAH celle celâlihu HAZRETLERRİDE PEYGAMBERİMİZE SALAVAT GETİRİLMESİNİ BUYURMUŞTUR. Arapça bilmediğimden dolayı pınarımdan bir dua aktı ve sizlerle paylaşmak istedim:
"ALLAH’ım celle celâlihu PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED’e sallallahu aleyhi ve sellem VE ÂLİNE CENNETTEKİ YARATILMIŞ HER ZERRE ADEDİNCE VE HER NESNE ADEDİNCE, YAZILMIŞ VE BUNDAN SONRA YAZILACAK OLAN KUR'ÂN-ı KERİMLERDE BULUNAN ZERRELER, ATOMLAR, SÛRELER, ÂYETLER, HARFLER, SAYFALAR SAYISINCA , ÂDEM’den aleyhi's-selâm PEYGAMBER EFENDİMİZE sallallahu aleyhi ve sellem DAHİL GELEN BÜTÜN PEYGAMBERLERİN YAPTIĞI İYİLİKLERİN AĞIRLIĞINCA, AYRICA PEYGAMBERİMİZ sallallahu aleyhi ve sellem SAHABİLERİNİN , GELMİŞ VE KIYAMETE KADAR GELECEK OLAN EVLİYALARININ, EHL-i SÜNNET ŞUURUNDAKİ TÜM MÜSLÜMANLARIN YAPTIĞI İYİLİKLER AĞIRLIĞICA,
PEYGAMBERimiz sallallahu aleyhi ve sellem ZAMANINDAN KIYAMETE KADAR EHL-i SÜNNET ÂLİMLERİNİN YAZDIĞI VE YAZACAĞI TÜM KİTAPLARIN, ZERRELERİ, ATOMLARI, HARFLERİ ,CÜMLELERİ, SAYFALARI ADEDİNCE, YARATILMIŞ VE KIYAMETE KADAR YARATILACAK OLAN MELEKLER ADEDİNCE VE O MELEKLERİN YAPDIĞI İYİLİKLER VE ZİKİRLER AĞIRLIĞINCA, ÂDEM aleyhi's-selâm KIYAMETE KADAR YAĞMIŞ VE YAĞACAK OLAN YAĞMUR VE KAR TANELERİ VE O TANELERİNDEKİ ZERRELER, ATOMLAR ADEDİNCE PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUMAMMED’e sallallahu aleyhi ve sellem VE ONUN ÂLİNE SALÂT VE SELÂM EYLE!..”
Kullanıcı avatarı
kulihvani
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 12868
Kayıt: 02 Eki 2006, 02:00

Re: Samimi bir DUA

Mesaj gönderen kulihvani »

Değerli kardeşimiz engkbb,
bu derin ve derunî Rasûlullah sallallâhu aleyhi ve sellem MuHABBet salâvâtınızı tüm gönlümce duydum ve çok mesrûr oldum.
in şâe ALLAH kısa zamanda arapçasını yazarız..
gönül sitemize Kudsî Hasbî Hizmetinizle yeniden MuhaMMedî MuhaBBet yazınızla hoşlukla geldiniz gönlünüz ve ömrünüz NûR-u MîM dolsun in şâe ALLAH!..

MuhaMMedî MuhaBBetlerimle..
Resim
Kullanıcı avatarı
gullale
Özel Üye
Özel Üye
Mesajlar: 1362
Kayıt: 16 Oca 2008, 02:00

Re: Samimi bir DUA

Mesaj gönderen gullale »

Değerli kardeşim engkbb, âcizâne benim de gönlümden gelen, Rasûlullah sallallâhu aleyhi ve sellem Efendimize SALL etmek niyâzımı pay etmek istedim sizin vesîleniz ile;

CÜMLE DALÂLETE DÜŞENLERİN, GAFLETTE OLANLARIN, ŞAŞKINLARIN, AZGINLARIN, GÜNAHKÂR ZALİMLERİN, KÂFİRLERİN İLK VE TEK NECAT KAPISI,

YETİMLERİN, GARİPLERİN, KİMSESİZLERİN, DARDA KALANLARIN, AÇLARIN AÇIKLARIN, SÂBİLERİN İLK VE TEK KÂRBÂNI;

ÂBİDLERİN-MÜSLİMLERİN, SÂDIKLARIN-MÜ'MİNLERİN, SÂLİHLERİN, VELİYYULLAHIN, EHLULLAHIN, ABDÂLIN, AHYÂRIN, EBRÂRIN, AHRÂRIN,
ÂLİMLERİN, KÂMİLLERİN, ÂRİFLERİN, ÂŞIKLARIN, NEBÎLERİN, RASULLERİN, İLK VE TEK ALLAH ELİ,


SÂHİBİ’L-ÂLEM, SÂHİBİ ESMÂU’L-HUSNÂ, KÂDİRİ MUTLAK, MÜRÎDİ MUHAKKAK, MÜNEZZEH VE MÜSTAĞNİ ALLÂHU NÛRU’S-SEMÂVÂTİ VE’L-ARD’IN İLK VE TEK HABÎBİ,

MUHAMMED MAHMUD AHMED SEYYİDİMİZE SALLİMİZİ MÜKEMMİL SELÂMIMIZI TAMM, SALAVÂTIMIZI MAHFUZ, MAKBÛL VE MUBÂREK EYLE!

YÂ ALLAH, YÂ RABBİ’L-ÂLEMÎN, YÂ RAHMÂNU, YÂ RAHİMU, YÂ NÛRU'S-SEMÂVÂTİ VE'L-ARD!
Resim
Kullanıcı avatarı
engkbb
Üye
Üye
Mesajlar: 25
Kayıt: 02 Eki 2008, 02:00

Re: Samimi bir DUA

Mesaj gönderen engkbb »

ALLAH (C.C.) içimizi temizlesin İNŞAALLAH , auramız hep yeşil görünsün , kırmızıya dönmesin, AMİN, AMİN, AMİN
Kullanıcı avatarı
yaazık
Üye
Üye
Mesajlar: 27
Kayıt: 26 Mar 2012, 06:37

Re: Samimi bir DUA

Mesaj gönderen yaazık »

AMİN kardeşim AMİN
bizler hepimiz yeşil üzere yaratıldık.

ahhh başımın benlik kirleri....
benlik kirlerimden gözüm kırmızı görüyor her şeyi!
Resim
Kullanıcı avatarı
habibi
Özel Üye
Özel Üye
Mesajlar: 1059
Kayıt: 26 Eki 2008, 02:00

Re: Samimi bir DUA

Mesaj gönderen habibi »

Bismillâhirrahmânirrahîm


Ey sabırla, rızâsı olmayan şeylerin neticesini bekleyen Sabûr olan, ey ikrâm ettiklerinin değerini bilene, şükredene fazlasıyla karşılık veren Şekûr olan Allah’ım! "Kem min fietin kalîletin ğalebet fieten kesîreten bi iznîllâhi" âyetinin sırrıyla ve izninle, sabırlı olan sabitliğinin, sadâkatinin güçleri gibi bize de aynı gücü lutf eyle, ikram eyle Yâ Rabbi.



Ey Fayda verici, Ey kötülükleri geri çevirici, Ey Rahmân ve Rahîm olan Allah! Bu âyetlerin, sözlerin ve Esmâlarının yüzü suyu hürmetine kazandırıcı bir güç ikrâm eyle.. Bizlere bereketli, bol rızıklar, huzurlu yürekler, aydınlanmış kabirler kolay verilen hesap ve büyük ecirler ikrâm eyle Yâ Rabbi.

Allah’ım! Efendimiz Muhammed Sallallahû Aleyhi ve Sellem Â’lîsine, Sahabesine çok selâm ver. Öyle selâmlar ve duâlar ver ki, Senin halkının sayısı kadar, Senin kelimelerin ve sözlerin tükettiği mürekkepler kadar ve rahmetin en son zirvesine kadar.

Allah’ım Sana sığındım ki, bu sığınmam aynen güçlü ve çetin köşelere sığınanların hâli gibidir. Allah Resûllerine selâmlar olsun, Âlemlerin Rabbîne şükürler olsun.

MUHYİDDÎN İBN’UL ARABÎ K.S.[/img]




çok yorgunum.....





Resim
[img]http://www.muhammedinur.com/resimler/cicekler/hbbi.jpg[/img]
Cevapla

“Dua Köşesi” sayfasına dön