=>ÇIRILÇIPLAKk=>TEVÂF-tayım.. SIRtımda==>DİKişsiz ABÂ,
BÜyük DOLmaz KÜçük ALMaz.. HASRet KALdık Orta KAB’a,
CENNetLErde=>YANıYORum,
CEHENNEmde=>DONuYORum,
=>HAvA NASıL AKSARAY’da==>SAFf SABUNumuz HAYyBABA!.
ZoR İŞ’tir===>AŞkı ŞAkımak, HACI BaBa===>TEKe TEKkte!. GÖZünü Yum=>GÖNLüne Bak,
Herkes Yalnız->TEk Gerçekte!.
DERtLerini->Hiç DERt Etme,
SONra DERtten>GEBERiRsin!. DERttLerini AŞKkLa ZEVk Et,
BiRGüN ZEVkten YEŞERiRsin!.
ZEVK 9963
HeR ELini SIKanLa=->DOStu OLma OĞULCÂN,
NE de OLsa İNSÂNız=>BAĞın YOLma OĞULCÂN,
HeR CÂNını SIKanLa=>DÜŞMAN OLma OĞULCÂN, SEVgiyi TERCiH EYyLe=>NEFREt DOLma OĞULCÂN!.
HASBuNALLAH ve Nİ’MEL- VEKÎL
HASBuNALLAH ve Nİ’MEL- KEFÎL
HASBuNALLAH ve Nİ’MEL- KÂFÎ
HASBuNALLAH ve Nİ’MEL- NASÎR
HASBuNALLAH ve Nİ’MEL- MEVLÂ!. (SadakALLAHu’L-AZîMm.)
GUFRÂNeke RABBeNÂ!.
Ve İLEykE’L- MASîR!.
Ve HUVe ALâ KÜLLî ŞEYy’in KADÎR!.
SadakALLAHu'L-AZîM!.
El HamduLİLLAHi RABBu’L- ÂLEMînn!.
Âmin Yâ Latîf Yâ Kerîm ALLAH celle celâluhu! Âmin Yâ Rahîm Yâ Vedûd ALLAH celle celâluhu! Âmin Yâ Fettâh Yâ Gaffâr ALLAH celle celâluhu! Âmin Yâ Settâr Yâ ALLAH ALLAH celle celâluhu!..
Âmin...Âmin...Âmin... Âmin!.. Yâ Muîn Celle Celâluhu.
M.M.M.MuhaBBetLerimLe...
KULİHVÂNİm..
Her İŞin Bir "VAKTi" VARdır.:
وَكَذَّبَ بِهِ قَوْمُكَ وَهُوَ الْحَقُّ قُل لَّسْتُ عَلَيْكُم بِوَكِي ---“Ve kezzebe bihî kavmuke ve huve’l- hakk (hakku),kul lestu aleykum bi vekîl (vekîlin).: Senin kavmin, O (Kur'ÂN) hak iken onu yalanladı. De ki: "Ben, üzerinize bir vekil değilim."(En’âm 6/66)
لِّكُلِّ نَبَإٍ مُّسْتَقَرٌّ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ ---“Likulli nebein mustekar (mustekarrun), ve sevfe ta’lemûn (ta’lemûne).: Her bir haber için “kararlaştırılmış bir zaman (müstakarVAKTi)” vardır. Siz de yakında bileceksiniz.”(En’âm 6/67)
وَكَذَّبُوا وَاتَّبَعُوا أَهْوَاءهُمْ وَكُلُّ أَمْرٍ مُّسْتَقِرٌّ ---“Ve kezzebû vettebeû ehvâehum ve kullu emrin mustekırr (mustekırrun).: Yalanladılar ve kendi hevâ (istek ve tutku)larına uydular; oysa her İŞ =>Sonunda kararlaştırılmış, belirlenmiş kendi amacına varıp (VAKTinde) karar kılacaktır.”(Kamer 54/3)